Washington Redskins safety arresteret efter overfald

NFL-holdets Montae Nicholson blev anholdt efter offentlige anklager om overfald tirsdag morgen i Ashburn i den amerikanske stat Virginia.

Ifølge en hændelsesrapport fra Loudoun County Sheriff’s Office, overfaldt Nicholson og en kvindelig mistænkt i beruset tilstand fysisk et andet par som følge af et skænderi der “opstod da de mistænkte satte sig op i deres bil og begyndte at dytte af det andet par.”

 Nicholson og den kvindelige mistænkte blev senere arresteret og tilbageholdt ved Loudoun County Adult Detention Center. Nicholson blev frigivet for en 2.500 dollars kaution senere tirsdag morgen, ifølge politiet.

“Vi er opmærksomme på arrestationen af ​​Montae Nicholson. Vi samler mere information og vil ikke kommentere, før vi har yderligere detaljer,” Skriver Redskins i en officiel kommentar til sagen.

Redskins valgte Nicholson i fjerde runde af draftet til 2017-sæsonen, og han har startet syv kampe i denne sæson for Washington. Han er 23 år og startede sin football-karriere på Michigan State College. Han er oprindeligt fra Columbus i staten Ohio.

Holdet har spillet 14 kampe i denne sæson. Syv er vundet og syv er blevet tabt. Næste kamp for Redskins er den 22. december, hvor Tennessee Titans venter. Det er endnu uvist om bataljen får konsekvenser for Nicholson i forhold til de resterende kampe i sæsonen.