Skrabelodder

De fleste kender de små skrabelodder eller skrabespil, som har eksisteret i en årrække nu. De er i hvert fald blevet mere og mere populære.

Nu har disse skrabespil efterhånden sneget sig langsomt, men sikkert ind på nettet. Du kan spille mange forskellige former for skrabespil online.

De er nemme, de er hurtige og de er meget spændende.

Skrabelodder

Skrab, og vind penge

Det er spændingen og chancen for at vinde den lille eller den helt store gevinst, der driver vores stigende interesse for skrab og vind spillene.

Det kan jo være, at gevinsten ligger gemt bag felterne på netop det skrabelod, som du er ved at skrabe lige nu.

Tænk, hvad du kunne købe for de penge, som du muligvis er lige ved at vinde. Hvor fedt ville det ikke være?

For et forholdsvis lille beløb kan du faktisk være heldig at vinde en ret stor gevinst. Nogen skal jo vinde. Det kunne være dig.

Mobil skrab

Du kan spille online skrabespil på alle former for enheder. Det betyder, at du også får mulighed for at skrabe lodder på din mobiltelefon. Så bliver det ikke meget lettere at spille skrabespil.

Det er bare at logge din ind på en spilleside, og så vælger du bare det spil, som du har lyst til at spille nu.

Når du spiller på din smartphone, så kan du spille når som helst og hvor som helst. Du behøver ikke at bevæge dig ned til kiosken eller supermarkedet, heller ikke når du skal have din eventuelle gevinst udbetalt. Det hele foregår online. Det er smart, og det er nemt.

Hvor kan jeg købe online skrabelodder?

Herhjemme står Danske Spil for hovedparten af skrabespillene. Det er de såkaldte Quick skrabespil. Det er blandt andet dem, der står for den årlige juleskrabekalender. Dem kender de fleste vist.

Efterhånden er der kommet flere online spillesteder, der tilbyder skrabelodder af forskellige slags.

Du bør gå efter at spille på danske spillesider. Det er mest sikkert og trygt, og du kan nemt forstå, hvordan spillene fungerer, og hvad vilkårene er.

skrab

Hvilke skrabelodder findes der ellers?

Der findes, som sagt, mange forskellige slags skrabespil på markedet. De går alle sammen ud på at vinde penge.

Quick Skrab tilbyder for eksempel Milliongevinst, Bogstaver, De hurtige, Månedsløn og en masse andre varianter. Indskuddene her er ret lave, til gengæld kan gevinsterne være ret høje. Det bliver det jo ikke mindre spændende af.

Andre udbydere har nogenlunde de samme former for skrabespil i diverse udgaver.

Hvor meget kan jeg vinde på skrabelodder?

Der er også meget store variationer i forhold til, hvor store gevinster du kan redde dig. Du kan vinde pengepræmier fra 10 kroner og op til flere millioner. Det må siges at være et vist spænd.

Hvis du bliver lovet en vis procentvis chance for gevinst, så kan denne gevinst meget vel være en ret lille en. Omvendt så kan den jo altså også være i den helt høje ende.

Hvor store er vinderchancerne på skrabelodder?

Det kan variere en del fra spil til spil, hvor store chancerne er for gevinst på lodderne. Det kan også variere, hvor store disse gevinster kan være.

Groft sagt, kan man sige, at chancen for at vinde på et online skrabespil er en del højere end de er på de spil, der findes offline.

Så vil du gerne spille på et spil med relativ stor chance for at vinde en gevinst, så skulle du lægge vejen forbi et online skrabespil.

vinderchancerne

Er der andre spil med større vinderchancer?

Du kan godt vinde ret store beløb på skrabelodder. Sandsynligheden for at ramme den helt store gevinst er bare ikke vanvittig høj. Der er langt større sandsynlighed for en gevinst af mere begrænset omfang på et skrabelod.

Går du efter et spil, hvor sandsynligheden for at vinde mange penge er betydeligt højere, så kunne du kaste dig over for eksempel poker, casino eller odds. I disse former for spil har du også selv en vis indflydelse på, hvad du spiller og dermed en øget chance for at vinde.

Online skrabespil er nemt, hurtigt og vildt spændende

Holder du af, at et spil er hurtigt at spille, og at du med det samme ser, om du har vundet, så er online skrabelodder bestemt noget for dig.

Det går nemlig virkelig hurtigt, og du ser straks, om du har vundet eller ej.

Og så er det så nemt, at alle kan være med. Du skal bare skrabe et antal felter og se, om de skrabede felter afslører en gevinst.

Det betyder ikke, at spillet ikke er spændende. Tværtimod er spændingen kort, men intens. I løbet af få sekunder vil du se, om du opdage, om du pludselig er blevet meget rigere.

Med et online skrabelod kan du få et hurtigt kick af spænding.