Fodbold tips

Vi vil her guide dig igennem, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du laver fodbold tips.

At oddse på fodbold er ikke altid så nemt, som det ser ud. Fodbold er en af de sportsgrene i verden, hvor der sker flest overraskelser. Det er selvfølgelig ikke hver gang, der sker en sensation, men når du skal kigge på fodbold odds tips og forslag, vil du hurtigt bemærke, at flere eksperter hiver en kanin eller to op af hatten.  

fodbold betting tips

Analyser kampen først

Når du skal oddse på fodbold, er det smart, at du analyserer kampen først. Der er nemlig utallige ting, som gør, at kampen kan gå i en masse forskellige retninger. Dem vil vi nu kigge på.

Karantæner og skader

Hvis et hold har adskillige skader og/eller karantæner, er det vores fodbold odds tip, at du vælger at spille mod holdet med de mange skader. Det kan være svært at vinde for FC Barcelona mod Inter på Camp Nou, hvis Barcelona mangler Messi, Pique, Suarez, Busquets og Jordi Alba, kan de få det svært.

Har de noget at spille for?

Hvis England møder Kosovo i en kvalifikationskamp på udebane i Prishtina, er det ikke utænkeligt, at englænderne dummer sig, hvis englænderne allerede er klar til EM. Derfor kan du passende oddse på, at Kosovo i hvert fald ikke taber mod englænderne i sådan en hypotetisk kamp.

Der har været et hav af kampe gennem tiden, hvor et hold, der ikke har noget at spille for, har smidt point. Det kan eksempelvis også være, hvis FC København har vundet mesterskabet og møder Esbjerg på udebane, der skal vinde for at komme i top tre. I sådan en kamp vil der være motivation til forskel, og vi så i maj 2019, at det førte til en Esbjerg-sejr over københavnerne på 4-3.

Udebane eller hjemmebane

Når det kommer til udebane kontra hjemmebane, er der flere steder i Europa, hvor det er enormt svært at spille, fordi der er tale om heksekedler. Det kan være særligt svært at spille mod Napoli, Besiktas, Røde Stjerne, Olympiakos med flere, hvor fansene synger på en måde, der skaber et lydniveau, der i visse tilfælde når lydtoppe, som når et fly letter. Det er ikke altid ensbetydende med, at holdet i heksekedlen vinder, men udebaneholdet får det altid svært. Også selvom det er FC Barcelona, Liverpool, Manchester City eller Juventus, der kommer på besøg.

Seneste resultater/form

Hvis et hold er i krise resultatmæssigt, er det ikke altid det nemmeste at overkomme den dårlige periode. Derfor er der en vis sandsynlighed for, at holdet i krise vil have en dårlig kamp, hvis de eksempelvis møder et hold, der er i topform.

Indbyrdes

Der er nogle hold, som bare har det godt mod et af de store hold. Eksempelvis har Lazio vist over tiden, at de har et fint tag på Juventus. Det betyder ikke, at Lazio vinder hver gang, men sammenlignet med andre italienske hold er Lazio klart det hold i Italien, som på papiret har størst sandsynlighed for at besejre mandskabet fra Torino.

Hvad siger andre eksperter?

Du skal gerne finde gode fodbold tips forslag, som kan hjælpe dig mod gevinsten. At finde fodbold betting tips er ikke særlig svært, da utallige udbydere lægger stor vægt på verdens mest populære sportsgren. Fodbold tips råd findes over det hele, og du vil få gode tips til fodbold odds og blive inspireret.

At bruge dagens fodbold tips vil hjælpe i forhold til at kunne give et indblik i, om dine ideer stemmer overens med, hvad eksperterne tror, der kommer til at ske.

se fodboldkampen og spil

Se kampen live og odds

Hvis du ser kampen live og oddser, kan det være, at du laver et godt fodbold odds. Der er nemlig meget, du kan se ved, at du følger med i kampen. Det kan være, at du synes, at FC Barcelona spiller bedst i deres kamp mod Manchester City på udebane, selvom City er favoritter. I sådan en situation kan du passende oddse på, at Barcelona trækker det længste strå.

Populære odds muligheder på fodbold

Der er utallige populære spil på fodbold under de store turneringer. De store turneringer i Danmark er Superligaen, Champions League, EM og VM, Premier League og storopgør fra ligaerne i Spanien, Tyskland og Italien. Det er her, du vil kunne finde en masse spændende fodbold odds som for eksempel, hvordan det første mål scores, om det bliver på hovedstød eller frispark.

Fodbold tips – gode råd

  1. Det er oftest klogt at lytte til din mavefornemmelse.
  2. Det er også en god ide at diskutere med bekendte og venner ift. hvordan de tror kampen ender da de måske har nyttige informationer.
  3. Følg med i dagspressen. Læs spillernes kommentarer og se, hvor mange skader der er. Du må også læse op på, hvordan vejret er. Hvis Sevilla eksempelvis skal til Moskva i minus 25 grader, er det ikke utænkeligt, at det giver en stor fordel til det russiske hold.
  4. Kig efter de små detaljer som i statistik og form. Det kan fx være, at Sevilla aldrig har vundet i Rusland.