Tennis betting tips

Vi kommer her med en guide til dig om, hvordan du skal lave en tennis analyse, som gør, at du kan lave de bedste tennisodds.

Betting på tennis kan måske virke nemt, hvad end du laver tennis betting før kampen, eller du laver live tennis odds. For det er jo ”bare” to spillere, der spiller mod hinanden, og så er det dit job at lave et godt tennis live odds tips. Men så enkelt er det ikke. Bliv klogere herunder

tennis betting

Analyser kampen først

Når du skal lave dine tennis predictions, er det vigtigt, du laver en ordentlig tennis analyse – hvad end det er til live tennis eller tennis betting før kampen. Der er mange faktorer, som gør, at du skal lave den rette tennis analyse.

Hvis du gerne vil satse seriøst på tennis betting, skal du have lavet grundig research. Der er nemlig adskillige faktorer, der er vigtige at have med i analysen. Det kan være følgende.

God eller dårlig form

Hvis favoritspilleren er i god form, øger det sandsynligheden for, at han eller hun vinder kampen. Er spilleren derimod i dårlig form, er der en vis sandsynlighed for, at modstanderen kan tage sejren. Den spiller, der er favorit på papiret, kan gå hen at skuffe, hvis vedkommende er inde i en dårlig stime. Tennis er en meget psykologisk sport, så hvis favoritten har en dårlig stime, er det ikke bare sådan lige at komme ud af den dårlige form. Den gode eller dårlige form kan ses ved, hvordan spillerens seneste resultater har været. Du kan hurtigt score et godt tennis odds, hvis du oddser på noget, som går imod favoritten baseret på favorittens dårlige kampform, som ikke altid er noget, bookmakerne tager særlig meget højde for.

Spillerens træthed

Hvis en af spillerne har spillet mange kampe inden for den sidste periode og tilmed opgør, hvor de har måttet spille alle fem eller tre sæt, har denne en ulempe inden kampen mod den anden med færre kampe i benene.

Skader

Hvis en af spillerne har en skade eller har døjet med en skade, er det en god mulighed for at slå til. Du vil kunne få et godt tennis odds på at spille på den spiller, der har den fysiske fordel over for modstanderen, som kan have fysiske problemer.

Indbyrdes statistik

Hvis eksempelvis Novak Djokovic står over for Roger Federer, kan du passende tage et kig på de to spilleres indbyrdes statistik i opgør mod hinanden. Hvis Djokovic har vundet langt hovedparten af opgørene mod schweizeren, er der også en vis sandsynlighed for, at dine tennis predictions holder stik denne gang.

Underlaget

Der er nogle spillere, som er fantastiske på græs, mens andre er bedre på grus eller hard. Den slags detaljer er vigtige at holde øje med, hvis du gerne vil finde en potentiel sejr til den undertippede. Det kan være, at Nadal skal op mod Djokovic på grus, og Djokovic generelt er bedst i de indbyrdes opgør mod spanieren. Men hvis Nadal ofte vinder sine opgør mod serberen på grus, er der et potentielt vinder tennis odds at finde.

spil live på tennis kampen

Se kampen og få et bedre indblik i kampens udvikling

Et godt tennis live odds tip er, at du lytter til mavefornemmelsen med et objektivt og klart sind. Det skal være det, du ser, der afgør, hvad du oddser på. Ikke hvad du vil se, fordi du vil have de bedste odds.

Gode tennis live odds tips

Det er altid en smart ide at holde dig godt orienteret om tennis expert tips. Der er nemlig gode tennis odds forslag at finde, når du finder bet tips til tennis, hvad end du søger tennis live odds tips eller tennis odds tips til selve kampen. Du kan bruge de mange råd fra eksperterne, når du på live tennis odds.

Eksperterne har måske fundet noget information om kampen, som du havde overset. Du skal huske på, at tennis eksperterne samarbejder med bookmakerne, der kan give dem nyttig information.

Det kan f.eks. være, at de finder ud af, at Maria Sharapova klarer sig bedst i opgør mod Serena Williams, når det er overskyet, og at kampen, du skal oddse på, spilles på en overskyet dag. Det kan hjælpe dig i dine tennis predictions at finde de små detaljer, som du ikke altid har databasen til at finde frem til, men som andre har. Det kan også være andre små ting, der kommer frem, som du ikke lige havde tænkt over.

Hvad er bedst at spille på?

Live tennis odds er en god ide. Dit tennisøje kan sige noget om, hvordan kampen former sig. Der er mange, der vinder penge på at se live tennis og lave deres tennis odds baseret på det de ser i kampen. Det kan eksempelvis være, at du ser, at Sharapova har en dårlig serv, hvilket gør, at du tænker, hun ikke kan slå Dominika Cibulkova.

Få meget mere viden om odds her.

Hvilke turneringer bør jeg spille på?

Du kan spille på alle tenniskampe, hvad end det er Wimbledon eller en ungdomskamp. Forskellen er bare, at der er flere muligheder for at se Wimbledon-kampen på nettet eller TV end ungdomskampen.