Odds sammenligning

Der kan være god grund til at forholde sig til de mange bookmakere, som har licens på det danske spilmarked. Der vil nemlig være forskel på dem, og hvor du kan finde de bedste odds til lige den kamp eller begivenhed, du ønsker at spille på.

Her kommer fordelene ved de hjemmesider, som du kan benytte dig, når du vil sammenligne odds.

Herunder finder du viden om og råd i forbindelse med odds sammenligning.

Odds sammenligning

Hvad er odds sammenligning?

I bund og grund handler odds sammenligning om at finde frem til det sted eller udbyder, hvor du kan opnå bedste odds og dermed have mulighed for at opnå den største gevinst, når du vædder på en sportskamp eller anden live begivenhed.

I praksis vil det fungere sådan, at du finder en bestemt begivenhed, som du ønsker at vædde på. Her skal du finde den bookmaker, som giver dig de bedste odds. Der findes mange forskellige bookmakere på nettet, og for at spille hos dem kræver det, at du opretter en konto.

I 2012 blev Spilleloven liberaliseret, og der blev åbnet op for, at væsentlig flere bookmakere og betting-selskaber fik licens på det danske marked. Dette betyder i dag, at det kan være svært selv at skulle danne sig det store overblik over de mange forskellige bookmakere og deres odds, når du vil spille på en bestemt live begivenhed.

Her kommer muligheden for at benytte sig af hjemmesider, som giver dig dit ønskede overblik over bookmakere og deres odds.

Livebetting har stor interesse for mange mennesker, da der kan hentes store gevinster ved at vædde på sportskampe eller andre begivenheder for de dygtige.

Hvorfor bør jeg sammenligne odds?

Der er både tidsmæssige og ikke mindst økonomiske fordele at hente omkring sammenligning af odds. Når du benytter dig af odds sammenligning, kan du hurtigt og effektivt få et samlet overblik over alle de betting-selskab, du kan benytte dig af, og du kan således hurtigt udpege, hos hvilken bookmaker du kan få de bedste odds.

Der findes forskellige hjemmesider på nettet, hvor du kan sammenligne odds på forskellige typer af begivenheder.

Når du konsekvent vælger den bookmaker, der for hver kamp har de højeste odds, forhøjer du automatiske dine chancer for at opnå en god gevinst.

Der er flere online tjenester, som giver mulighed for odds sammenligning.

En anden betydningsfuld faktor for mange er den spænding og det fællesskab, som odds kan være med til at give til en sportskamp. Spændingen ved at følge kampe vil helt naturligt stige i takt med, at du har sat dig ind i de forskellige odds og gevinstchancer.

Om du er til fodbold, tennis eller en tredje sportsgren, har du mulighed for at sammenligne dine odds.

Herunder ses en række af de væsentligste fordele omkring odds sammenligning, for dig som går op i Livebetting og Odds systemer:

  • Sparer dig for tid
  • Effektivt redskab til at opnå et samlet overblik over højeste odds
  • Nemt at benytte sig af
  • Oplagt mulighed for at kunne maksimere den forventede gevinst
  • Mulighed for at vædde på forskellige sportsgrene.
mand tjekker odds på ipad

Hvordan sammenligner jeg odds?

Først og fremmest handler det om, at du vælger en eller flere kampe, som du ønsker at spille på. Herefter har du forskellige hjemmesider, du kan benytte dig af for at sammenligne dine odds og se, hvor du kan få de højeste.

Du vil få en liste med et overblik over de mange bookmakers, som har forskellige odds på den pågældende kamp eller begivenhed, du ønsker at spille på.

Her kan du nemt og enkelt udpege det sted, hvor dine chancer for profit er højest.

I denne forbindelse kan du se tilbagebetalingsprocenten, som er den procentdel, den pågældende bookmaker gennemsnitligt betaler tilbage til sine aktive spillere.

For at kunne spille på en kamp hos en bookmaker kræver det, at du har en konto hos den.

Når du vil sammenligne odds på nettet, skal du ikke kun have fokus på at finde den bookmaker, som kan give dig de bedste odds. Det er også vigtigt, at du er opmærksom på din personlige sikkerhed i forbindelse med at spille på nettet.

Derfor anbefales det, at du kun benytter dig af betting-selskaber, som har en dansk spillicens i henhold til Spilleloven anno 01.01.12. Når du benytter dig af licensberettigede bookmakere er dine rettigheder sikret, da de hver især vil være godkendte til at udbyde odds og spil på nettet.

Din sikkerhed som forbruger består af, at du skal benytte dit NemID, når du opretter en konto hos en bookmaker, og når du logger ind på den.

Derfor er odds forskellige fra bookmaker til bookmaker

Da markedet for betting selskaber er bredt, vil deres odds også variere. Dette handler overordnet om konkurrence. På lige fod med andre virksomheder, er også bookmakere ude efter at tiltrække forbrugere, og dette gør de ved at give de bedste odds.

Odds handler helt grundlæggende om statistiske sandsynligheder. En bookmaker vil sætte sine odds efter nøje chancevurderinger, og for de engagerede og seriøse spillere har disse odds afgørende betydning for profit i længden.

I denne forbindelse er det vigtigt at vide, at du ikke kan være sikker på altid at få de højeste odds hos én og samme bookmaker, når du spiller dagligt eller ugentligt. Det er altid vigtigt at orientere dig ud imod det brede marked hver gang.

Her kan odds sammenligning svare sig for dig for altid at give dig selv de stærkeste chancer for at maksimere din gevinst.

Når du benytter dig af en tjeneste til at sammenligne odds, skal du være opmærksom på, at oddsene er opdaterede, og at tjenesten har samtlige betting-selskaber med i deres tabeller.

Vil du lære mere om odds, så læs denne odds guide.