Esport betting

Esport betting er en aktivitet, som oplever stigende interesse i takt med, at esport og gaming bliver mere og mere populært. Betting tips til esport kan hjælpe dig med at blive bedre i stand til at analysere kampe og spil, så du kan oddse og vinde penge.

Der kommer flere og flere esport betting sites til, som gør det muligt at oddse på esportkampe- og turneringer på samme måde, som det er muligt på f.eks. fodboldkampe og ishockey.

esport betting

Odds på Esport og vind penge

Esport står for ’elektronisk sport’ og er en samlebetegnelse for alle de kampe og turneringer, som bliver afholdt på computere og spillekonsoller. Esport er ikke kun en hobby men også en professionel aktivitet, som flere og flere spillere bliver i stand til at tjene gode penge på.

I takt med populariteten og anerkendelse af sporten er det blevet muligt på lige fod med fysisk sport at oddse på de digitale kampe og turnering, som afholdes verden over. Dermed kan du som spiller hos esport betting sites vinde penge og gevinster ved at oddse på aktuelle esport kampe.

Du har brug for både at kende til markedet for populære, aktuelle spil, ligesom du har brug for tips, når du vil tjene penge på esport betting.

De mest populære spil at oddse på

Først og fremmest skal du have kendskab til de esport spil, som er mest populære at bette på. Der er 2 forskellige genre af esport spil, som er eftertragtede at oddse på.

  • First Person Shooters (FPS)

Denne spilgenre indeholder forskellige spil, som det er populært at oddse på. 2 hold møder hinanden i kampe og turneringer, hvor det gælder om at skyde præcist og have rolige hænder og køligt overblik.

Timingen og præcisionen kræver masser af træningstimer hos esport spillerne.

  • Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)

Denne spilgenre dækker over strategiinspirerede spil, hvor spillerne styrer en selvvalgt karakter med særlige egenskaber. Kampene udspilles mellem 2 hold med typisk 5 spillere på hvert. Det handler om at forsvare sin base samtidig med at forsøge at ødelægge modstandernes base.

Når du har kendskab til de 2 populære spilgenre, kan du benytte dig af centrale esport betting tips for at forhøje dine chancer for at vinde gode penge.

Det er tips, som både handler om at være analyserende samt opsøgende på, hvad esport betting eksperter foretager sig.

esport scenen

Analyser spillerne/holdene inden du oddser

Selvom esport er en anderledes sport sammenholdt med fysiske sportsgrene med hensyn til formål og spillerdeltagelse, er der overlappende elementer, som du skal bruge, når du skal analysere et hold.

Når du skal vurdere et esport hold, skal du analysere holdet og de forskellige spillere på deres taktiske egenskaber, spilforståelse og fysik.

Særligt forståelse for spil og strategi er egenskaber, som adskiller amatørspillere fra professionelle esport spillere. Du kan med fordel vælge at sætte fokus på f.eks. en spillers eller et holds reaktionsevne og mekaniske evner, når du vil vurdere dem. 

Her gælder det om at analysere deres evner til at tænke fremadrettet og udnytte de elementer i spillet, som der er mulighed for.

Du kan med fordel undersøge et holds spillehistorik for at få kendskab til, hvordan det har klaret sig i forudgående kampe og turneringer. Her kan du få indblik i deres niveau og stabilitet til at præstere på et bestemt niveau.

Des større kendskab du har til forskellige holds stabilitet, kampform og generelle præstationsniveau, des bedre i stand bliver du til at placere dine odds på de rigtige hold.

Følg andre betting eksperter

Du kan finde forskellige statistikoversigter hos forskellige bookmakere fra førende betting eksperter. Her kan du få indblik i, hvordan de placerer deres odds, og hvilke kampe og turneringer de vælger at sætte fokus på. Dette kan du bruge som inspirations- og læringsredskab.

Det kan være en god idé i denne forbindelse at have en bred portefølje af betting sites, så du altid har mulighed for at få de bedste odds. Oddsene kan variere fra bookmaker til bookmaker og fra kamp til kamp. Det er en god idé at undersøge de forskellige odds, som du kan opnå, når du har fundet dig den kamp, det hold eller den spiller, som du vil oddse på.

De bedste esport betting sites lige nu

Esport betting sites er din kanal til at placeres dine odds og dermed få mulighed for at vinde penge på esport. Du har brug for at benytte dig af de bedste sites i denne forbindelse. Der er flere esport betting sites at benytte sig af, og flere og flere bookmakere tilbyder deres spillere at kunne oddse på esport.

Du kan selv vurdere de forskellige sites ved at undersøge dem i forhold til vigtige egenskaber. Dette drejer sig om muligheden for at opnå høje odds, bredt marked og stort spiludvalg. Elementer, som kan gøre dig i stand til at vinde penge på esport.