Tour de France odds

Dette års udgave af det klassiske cykelløb starter den 6. juli i Belgien, og afsluttes  den 28. juli som sædvanligt på Champs Elysees. Dette sker for at hylde cykellegende Eddie Merckx, der netop var den allerførste Tour de France vinder. Det er efterhånden blevet en fast bestanddel af Tour de France at spille lidt penge på f.eks. den mulige vinder. Tour de France odds er i denne forbindelse altafgørende for den seriøse gambler. Læs videre her, og bliv lidt klogere med disse Tour de France tips.

Hvad skal jeg spille på?

Når du ønsker at spille på Tour de France, så har du forskellige valgmuligheder. For der er langt mere end blot den gule trøje at satse på. Man kan bl.a. satse på:

  • Hvem der vinder Tour de France (den gule førertrøje).
  • Hvem der bliver bjergkongen (den prikkede bjergtrøje).
  • Hvem der vinder pointtrøjen (den grønne pointrøje).
  • Hvem der bliver ungdomsvinderen (den hvide ungdomstrøje).
  • Hvem der vinder hver enkelt etape.

Hvem vinder tour de France?

En af de helt store favoritter blandt spillere, når det kommer til Tour de France er selvfølgelig, hvem der ender på podiet den 28. juli.  De fleste Tour de France odds tips siger, at følgende er favoritter til at vinde:

  • Egan Bernal: det er egentlig lidt en overraskelse, at Tour de France odss peger på Bernal som mulig vinder af Tour de France. Denne plads var indledningsvist forbeholdt Chris Froome, der desværre måtte udgå på grund af en skade. Den blot 22-årige columbianer har de seneste par år vist et kæmpepotentiale, og adskillige Tour de France tips siger, at han er en man skal holde rigtig godt øje med.
  • Geraint Thomas: ikke overraskende er sidste års Tour de France vinder også i år en af de absolut favoritter til at vinde løbet. Waliseren behøver ingen yderligere introduktion, men lader utvivlsomt sit cykelløb tale for sig selv. Med Chris Froome ude af affæren er Geraint Thomas desuden en endnu stærkere favorit til at vinde.
  • Jakob Fuglsang: det er selvfølgelig altid skønt, når en dansker spiller med de store drenge i toppen. Med en fornem 7. plads i 2012, og en lidt mere beskeden 12. plads sidste år er danskeren dog en favorit til at vinde ifølge Tour de France odds.
  • Vincenzo Nibali: Med en række fremragende resultater i forårsklassikerne er italieneren virkelig i højsædet med hensyn til Tour de France odds, og som samlet vinder af cykelløbet.

Spil på etapesejre

Hvis du alligevel har tænkt dig at spille på Tour de France, så kan det anbefales at du sætter dig godt ind i de forskellige etaper; for dem kan du nemlig spille på. Find ud af hvem der stærke indenfor bjergetaperne, hvis dette er din foretrukne del af løbet. Dette kan du se ved at sammenligne Tour de France odds dagligt, og så foretage en vurdering i overensstemmelse hermed. Hvis du f.eks. mere er fan af sprinterne, kan du med fordel se hvem der har de bedste odds til denne type etape.

Læs ekspertråd før du spiller

Da det jo udover en glæde ved cykelsport også handler om penge når man spiller, så er det en god idé ikke blot at kaste sig hovedløst ind i sine satsninger. Det kan derfor på det kraftigste anbefales, at man sætter sig grundigt ind i Tour de France odds inden man satser noget som helst.

 Et godt råd er at besøge en af de mange online bookmakere på nettet, og så sammenligne Tour de France tips og odds. Dette vil give dig en overordnet idé om hvem der vil være gode at spille på. Tit og ofte vil der også være anbefalinger på nogle af de lidt mere usikre væddemål, der til gengæld vil udbetale mere, hvis man skulle gå hen og vinde. Læs f.eks. nogle af de mange cykeleksperters mening om, hvordan tingene vil udvikle sig i løbet af touren.

Hvad skal man være opmærksom på

Sidst men ikke mindst er gode odds ikke udelukkende baseret på præstationer. Før du satser nogle penge, bør du således være opmærksom på nogle variabler, der kan påvirke en cykelrytters Tour de France odds. Hvis en rytter f.eks. har gennemgået en længerevarende eller kortvarig skade, så vil odds generelt ikke være i hans favør.

Dette kunne f.eks. påvirke Geraint Thomas’ odds, idet waliseren for nyligt måtte melde afbud til cykelløbet Schweitz rundt. Et andet eksempel på en forringelse af Tour de France odds kunne være, hvis en tidligere fremragende rytter ikke har udvist de helt store resultater de seneste stykke tid.