Live odds: Alt hvad du bør vide

Kan du godt lide at spille? Men er du træt af, at nogle af dine væddemål allerede bliver umuliggjort i starten af kampen? Der er ikke noget værre end at have spillet på mindre end 2,5 mål, når der allerede er scoret tre mål efter 20 minutter i en fodboldkamp.

Alt dette undgår du, hvis ud spiller live på kampen. På denne side vil vi prøve at introducere dig grundigt til fænomenet livebetting. Når du better på denne måde, kan du nemlig få en langt bedre føling med dit væddemål, og du kan spille mange gange i løbet af en enkel kamp. Lyder det som noget for dig? Så læs videre i artiklen, hvor du blandt andet vil blive klogere på:

 • Live odds på kupon
 • Livebetting på forskellige sportsgrene
 • Fordele og ulemper ved at spille på denne måde
 • Strategi til at vinde på odds live
Live odds

Hvad er live odds?

Men hvad er det egentligt for noget? Her vil du få en kort introduktion til, hvad fænomenet går ud på. Den essentielle forskel er, at du ikke behøver at placere dit væddemål før kampen. Og som navnet indikerer, kan du oddse, imens kampen er i gang.

Dette giver som regel spillerne en fordel, da de kan få lov til at se kampen an, inden de spiller sine penge på et resultat. I rigtig mange sportsgrene er momentum en rigtig stor faktor, og hvis to omtrent lige gode hold spiller en kamp, kan det være rart at se, hvem der kommer bedst fra start.

Du kan bette live fra computeren, men du kan faktisk også spille foretage livebetting på en kupon i kiosken eller nede i supermarkedet. Men hvordan gør man det?

Læs også artiklen Sådan oddser du, hvis du er nybegynder.

Hvordan spiller man live odds på kupon?

På de kuponer, der ligger i de fysiske butikker, er det også muligt at spille på kampen, mens den er i gang.

På den specielle live-kupon udfylder du blot væddemålets nummer, hvorefter du afleverer den til ekspedienten. Hvis live-oddset ikke er blevet ændret eller sat på pause undervejs, vil kuponen gå igennem, og du kan betale.

Forudsætningen for dette er naturligvis, at du rent faktisk befinder dig i en butik under kampen, hvortil det vil være svært at se kampen, imens du spiller. En undtagelse til dette er dog, hvis du befinder dig på et spillested, der viser mange af de populære sportskampe. Disse spillesteder er virkeligt populære i udlandet, men man ser dem også enkelte steder i Danmark.

Der er dog rigtig mange fordele ved at droppe live-kuponerne og oddse på internettet. Det eneste, du skal bruge, er en spillekonto på en hjemmeside og en internetforbindelse. Væddemålene bliver opdateret hele tiden, og på de populære kampe vil du have hundredvis af muligheder. De forskellige sportsgrene og de mange spilmuligheder kan du læse meget mere om i næste afsnit.

odds live på alt

Hvad kan man oddse live på?

Er du en smule hooked på at bette live på internettet på online odds? Det er meget forståeligt. Men hvad kan man egentligt spille på?
Her præsenterer vi nogle af de mest populære muligheder… En ting er sikkert – du kan også spille på din yndlingssport:

Spil på fodbold live odds

Fodbold har altid været Danmarks foretrukne sportsgren. Dette gælder både for fans, der gerne vil se kampen, de aktive der gerne vil spille, og naturligvis dem som oddser. Men hvorfor er det egentligt så fedt at bette live på fodbold?

 • Du kan bevare spændingen hele vejen igennem kampen
 • Du har mulighed for at opleve kampen, inden du placerer dit væddemål
 • Du kan spille mange flere kuponer, og derved have flere mindre væddemål.

Det er fedt at bette på fodbold, og det bliver kun endnu federe med live odds. Hertil får du også et hav af forskellige spil muligheder – fx: Antal gule kort, hjørnespark, indkast og live Asian odds.

Spil på tennis live odds

Tennis er en af de største sportsgrene… I hvert fald, når man taler om live odds. Men hvordan kan det være? Her vil vi præsentere de største fordele, som du kan opnå ved at spille på tennis.

Ligegyldigt om du spiller live eller før kampen, er tennis en vildt profitabel sport at spille på. Hvorfor?

 • I modsætning til holdsport er det langt lettere at bedømme individuelle sportsudøvere og placere sit bet herefter.
 • Comebacks er meget almindelige i tennis. Hvis du ved bare en smule om sporten, kan dette komme dig til gode, når du oddser live, da du kan ramme nogle meget høje odds.
 • Live odds hele året rundt. Tennisturneringer kører stort set hele året rundt, og derfor har du mulighed for at komme ind i en rigtig god form og holde dig opdateret alle årets dage.

Dette var nogle af mulighederne, som rigtig mange benytter sig af, når de better live på tennis.

Herudover findes der en masse grupper og hjemmesider, der giver tips til live odds på tennis. Nogle er gratis og andre koster penge, men rigtig mange af dem er profitable, og derfor kan det være en god ide at søge efter nogle af disse grupper, som giver gode tips og tricks til livebetting.

Spil live på stort set alt sport

Det er dog ikke kun fodbold og tennis, der er populære at spille live på. Du kan oddse live på stort set alt – her er nogle eksempler:

 • Badminton
 • Basketball
 • Bordtennis
 • eSport
 • Futsal
 • Golf
 • Ishockey
 • Snooker
 • Volleyball
 • Atletik

Som du kan se på den ovenstående liste, er der et hav af muligheder. Så lige meget, hvilken sportsgren der tiltaler dig, kan du sikkert spille live på den. En kamp eller en sportsbegivenhed bliver også altid langt sjovere at følge, hvis du har nogle penge på den. Udover at du kan spille på mange sportsgrene, kan du også spille på mange forskellige ligaer. Så selvom der ikke er en Superligakamp i aften, kan du finde alle mulige sjove og mindre ligaer at spille på.

Spil direkte fra din ipad

Fordelen ved live betting?

Når du oddser live på nettet, opnår du en masse fordele. Nogle af fordelene ved de enkelte sportsgrene har vi allerede gennemgået, men de nedenstående fordele gælder egentligt for alle de sportsgrene, du kan spille live på.

 • Tag pengene
  Mange hjemmesider tilbyder, at du kan afslutte dit væddemål før tid. Så hvis du er træt af, at din oddskupon bliver ødelagt i sidste minut, kan du gardere dig mod dette ved at sælge din kupon til en lidt lavere gevinst før tid.
  Det samme gælder, hvis du ikke længere tror på din kupon, så kan du i det mindste få en smule penge tilbage.
 • I modsætning til at spille før kampen
  Huset vinder stort set altid i den lange ende. Grunden til dette er, at oddsene bliver sat af bookmakerne, som derved har de bedste forudsætninger. Men hvis du oddser live og følger godt med i kampen, har du faktisk de samme forudsætninger som bookmakerne.
 • Du bliver belønnet for din opmærksomhed og hurtighed
  Er der pludseligt optræk til et farligt angreb? Eller skal dommeren til at uddele et rødt kort? Så kan du blive belønnet ved at være hurtig på tasterne. Derved kan du nemlig få høje odds, inden bookmakerne når at ændre oddset.

Som du kan se, er der rigtig mange fordele. Men er der også ulemper? Det kigger vi på i næste afsnit.

Ulemper ved live betting?

Ulemperne, der kan opstå, relaterer sig faktisk til fordelene. For hvis du ikke er hurtig nok, kan det ende med at koste dig penge. Lad os tage et let eksempel på dette. Arsenal skal spille mod Tottenham, og du vil gerne spille på kampen.

Før kampstart kan du få odds 2.10 på Arsenal. Du er dog ikke helt sikker i din sag, og du vil gerne se kampen an. Allerede efter syv minutter kan du se, at Arsenal har momentum i kampen. Du logger herefter på spillesiden og vil smide penge på en Arsenal sejr.

Bookmakerne har dog for længst ændret oddset på en Arsenal sejr til 1.90, og derved kan du tjene færre penge, end hvis du havde spillet før kampen. Konklusionen er altså, at livebetting oftest vil være en god og profitable ide, hvis du er både opmærksom og hurtig til at placere dine væddemål.

Strategi: Live odds tips og tricks

Nu har vi talt nok om, hvad live odds er, hvad fordele er, og hvad ulemperne. Nu skal det handle om, hvordan du har mulighed for at tjene penge på live odds. Det vigtigste råd er allerede nævnt flere gange – vær hurtig og opmærksom. Men vi vil gerne bidrage med yderligere to tips til at live bette. Dem får du her:

 • Tag på stadion!

Dette virker måske som en lidt drastisk beslutning. Men hvis du alligevel godt kan lide at se sport, kan du udnytte din hobby og tjene penge på den. Når kampen bliver sendt på fjernsynet, vil den altid være en smule forsinket, og selv et par sekunder kan gøre en rigtig stor forskel, når du oddser live. Herudover kan du lettere fornemme, hvordan stemningen er, og hvilket hold, der har overtaget, når du sidder på første række.

 • Spil efter statistikkerne

Mange hjemmesider, der tilbyder odds, tilbyder også nogle lækre livestatistikker. Derved kan du få tallene sort på hvidt og placere dit væddemål ud fra disse tal. Hvis der har været tre hjørnespark efter 17 minutter, kan du for eksempel oddse på, at der kommer mere end 11,5 hjørnespark i hele kampen.