Mads Petersen er klar til at skrive historie

Professionelt cykelløb

Dansk cykelsport er lige nu på sit højeste og der er stor interesse for danskerne formåen i de hårdeste cykelløb verden over. Mads Petersen, der er holdkaptajn for et af verdens bedste cykelhold, melder klar til at skrive historie på podiet. Mads Petersen kan nemlig meget vel være den første dansker til at vinde pointtrøjen i det hårde cykelløb Vuelta a Espana.

Helt matematisk ser det ganske fornuftigt ud og meget skal gå galt før end at han ikke kan stå tilbage med den grønne pointtrøje på toppen efter sidste etape. 

Vær med i kampen om 1. pladsen 

Du kan selv være med i kampen om Mads Petersens 1. plads i pointregnskabet ved cykelløbet Vuelta a Espana. Det er nemlig slet ikke svært at finde bettingsider hvor der er rig mulighed for at heppe sig videre på alle cykelrytterne der er med i løbet. Der er store penge i spil på uberlucky hvor der er lidt af hvert at spille om. 

Det kan da heller ikke gå helt galt for Mads Petersen, så længe han forbliver på cyklen i resten af løbet og derfor en sikker satsning når du skal finde sports betting online. 

Mads Petersen skal blot blive på cyklen 

Mads Petersen fører lige nu i en sådan grad, at det blot handler om at han skal blive siddende på cyklen og gennemføre løbet for at stå tilbage som vinderen af den grønne pointtrøje.

Dette skulle så være første gang nogensinde, at en dansk cykelrytter har taget denne titel ved Vuelta a Espana. Mads Petersen er derfor i gang med at skrive verdenshistorie, både nationalt og internationalt. 

Med i kampen trods et styrt 

Den 18. etape i det hårde cykelløb Vuelta a Espana var lige ved at være enden for Mads Petersen. Da der var hele 54 kilometer igen af dagens etape, var han involveret i et grusomt styrt, der var ved at sætte hele sejren over styr.

Alligevel formåede den erfarne cykelrytter at komme på cyklen igen og gennemføre etapen med bravur. Til trods for at måtte skulle ned og kysse asfalten, melder danskeren ud, at han er klar til at gå efter endnu en etapesejr ved næste etape. 

Langt ned til nr. 2 i rækken 

Der er i forhold til point, meget langt ned til nummer to i rækken, der faktisk slet ikke kan siges at være med i kapløbet om den grønne førertrøje længere. Engelske Fred Wright har på stående fod 149 point og mod Mads Petersens 349 point, er der lang vej til toppen. Faktisk er der så langt for den britiske cykelrytter, at selv hvis han vandt alle point på resten af cykelløbet, så vil det ikke være nok til at slå den danske rytter Mads Petersen.

Den eneste mulighed Fred Wright har for at kunne stå tilbage med den grønne pointtrøje når løbet er slut, er hvis Mads Petersen ikke formår at gennemføre løbet. Der er ingen vej tilbage for den danske cykelrytter, så længe der ikke bliver lavet fejl og dermed skriver Mads Petersen dansk og international cykelhistorie.