Det mest værdifulde sportshold

Hvert år laves en liste, der beskriver hvilke hold der er de mest værdifulde på verdensplan og også på tværs af alle sportsgrene. Igen er det ikke nogle af de danske hold der er med i toppen af listen, men det amerikanske fodboldhold fra NFL, Dallas Cowboys, der står helt oppe i toppen.

Det er bestemt ikke første gang at dette er sket, faktisk er det sjette år i træk, at det præstigefyldte NFL-hold har vundet titlen som verdens mest værdifulde sportshold på tværs af alle sportsgrene. 

Mange penge på spil

De amerikanske fodboldhold er der mange af på den internationale liste, faktisk er hele 30 hold repræsenteret ud af 32 NFL-hold der findes i hele ligaen, hvilket dog ikke er helt så overraskende, da der her er tale om den mest populære sportsgren bland seere.

Hele otte milliarder dollars er Dallas Cowboys værd, ifølge det amerikanske magasin Forbes. Det er et svimlende beløb svarende til næsten 60 milliarder danske kroner. Der er altså mange penge på spil, når NFL vises på skærmen og holdet er med i kampen om at nå Superbowl titlen for dette år. 

Der er mange muligheder for at spille på NFL

Når du sidder online, er der mange muligheder for at spille. Der findes utallige casino sider, ligesom at du som bekendt kan spille på de forskellige sportskampe rundt omkring i hele verden.

Måske skulle du besøge de Norske slots, eller nogle af de andre sider der giver dig mulighed for at satse en smule og få lidt mere spænding i hverdagen, eller du kan finde dit favorithold i NFL allerede nu, for at være med i kampen om de store penge der er på spil, når finalen løber over skærmen. Ellers er der mere eller mindre ikke det du ikke kan spille på online, ej heller når det kommer til NFL, så det er bare med at komme i gang. 

Amerikansk og europæisk fodbold

Der er ikke mange sportsgrene der er repræsenteret på den verdensomspændende liste for de mest værdifulde hold. Til trods for at der er tale om en top-50-liste over de mest værdifulde hold på verdensplan, på tværs af alle sportsgrene, er det NFL-holdene der løber med sejren for fleste pladser. Her er hele 30 hold, ud af de 50 amerikansk fodbold.

Her er der kun derefter plads til 8 fodboldklubber, hvor det blandt disse er Real Madrid der topper med en værdi på hvad der svarer til omkring 38 milliarder kroner. Det var da også Real Madrid der var i toppen, inden listens 1. plads blev overtaget af Dallas Cowboys i 2017, hvorfra de har stået i toppen lige siden.

Basket hold finder også plads på listen

Foruden amerikansk fodbold og de europæiske fodboldhold, er det basket der ellers er med på listen og her er da også to hold der udmærker sig særligt. New York Yankees er nummer 4 på den prestigefyldte liste, med en værdi på 44 milliarder kroner, mens det andet basket-hold ligger sig på 6. pladsen, med en anslået værdig på omkring 43 milliarder kroner.

Der er altså brug for at bruge lidt flere penge, eller indhente lidt større kontrakter, hvis de amerikanske basket hold skal mingle sig med de største spillere på listen og ende helt i top.