Nu er det ikke kun de danske hold, som du skal heppe på

Det er ikke kun de danske hold du skal spille på hvis du gerne vil hylde de danske landsmænd. Danske Mads Bech Sørensen er nemlig lejet ud til Nice og skal spille for det franske super hold. Efter 14 kampe i Premier League for holdet i Brentford, siger holdspilleren ja tak til at tage mod et samarbejde og en kontrakt, for at tage ned til landsmanden Kasper Schmeichel. 

Følg med i fodboldens verden og vær på forkant når det handler om odds online med danske spillere der er med rundt omkring i verden for at spille verdensklasse fodbold. 

Danske spillere har et godt ry rundt omkring i verden 

Det er ikke kun i Danmark at man er vilde med de danske fodboldspillere. Rundt omkring i hele verden befinder der sig verdensklasse fodboldspillere fra Danmark og de klarer sig ganske godt i den tid hvor de ikke selv spiller for det danske landshold. Det er bestemt også en fordel for landsholdet, at der er mange spillere der får gode spilletider rundt omkring i verdens bedste udenlandske klubber.

De seneste år har der nemlig været meget stor interesse for danskerne når det kommer til fodbold og der er rift om de danske fodbold-ben, når de store internationale klubber skal handle om de bedste af slagsen. 

Særligt Tyskland har mange danskere på holdet

Hvis du gerne vil have gode chancer for at hjælpe de danske spillere på vej, så se nærmere på online-spelbolag.se og find dine favoritter. Det er nemlig det internationale land der har allerflest danskere på fodboldbanen.

Der er lige nu hele 17 danske spillere med faste kontrakter i de tyske klubber og spiller på forskellige niveauer. Det burde derfor ikke være svært at finde frem til en klub og en fodboldkamp som du kan spille på online i Tyskland. 

Jannik Vestergaard med over 100 kampe 

Man kan vist godt sige at det går særligt godt for danske Jannik Vestergaard, der har mere end 100 aktivt spillede kampe i bundesligaen. Der er både tale om Hoffenheim, Werder Bremen og nu også Borussa Mönchengladbach der har haft fornøjelsen af den populære spiller.

Det er en af de danske fodboldspillere, der lige nu er i højeste kurs på de internationale baner og det kan da også ses når han rammer fodboldbanen i de danske farver og gerne tager erfaringen fra de mange kampe med til landsholdet. 

Hundrede spillere i udlandet 

Du tænker måske ikke at der er så mange danskere der aktivt har gang i en rivende karriere på fodboldbanerne i udlandet. Faktisk er det dog således, at der er mere end 100 danskere der lige nu har faste kontrakter og succes med internationale spilleklubber rundt omkring i hele verden. Her spilles der fodbold på alle niveauer.

Her er der på nuværende tidspunkt hele 6 danske spillere der er på banen i Premier League, hvilket er ret godt scoret sammenlignet med andre nationaliteter.