Vettel: Det blev en skidt dag på kontoret

Sebastian Vettel startede fra P2 i grid’en og leverede en fænomenal start. Han førte i det første sving ved Bahrain Grand Prix’et, men måtte i sidste ende se sig slået af både Leclerc og Hamilton.

Den firedobbelte verdensmester, Sebastian Vettel kom flot fra start, men han spinnede ud undervejs og sluttede løbet på en skuffende femteplads. Det var i runde 38 at tyskeren gled ud, kort efter at Lewis Hamilton havde tilbageerobret løbets førsteplads. Spinned gjorde, at Vettel fik dækproblemer, og derfor måtte han tage en tur i pitten.

Vettel fik sat nogle blødere dæk på, hvilket bar ham frem til en femteplads, men det var ikke godt nok for den sejrsvante racerkører:

– Jeg synes, det giver sig selv, at hvis du starter i front, og du ikke slutter i front, så er det en skuffende dag på kontoret, sagde Vettel efterfølgende ifølge formula1.com.

Leclerc lå faktisk til at tage sin første Grand Prix-sejr, men hans bil fik også motorproblemer, og så blev det i stedet Hamilton, der kunne lade sig krone som vinder.

– Jeg havde virkelig problemer i begyndelsen af racet. Jeg fik aldrig helt det tempo i bilen, som jeg ønskede. Jeg ved ikke hvad der gik galt. Derudover lavede jeg selvfølgelig en fejl, da jeg spinnede ud, forklarede Vettel efterfølgende.

Den 31-årige topracer vidste ikke nøjagtigt, hvad der gik galt i situationen:

– Jeg mistede bare lige pludselige herredømmet over bilen. Desværre var dækkene så beskadigede at vi måtte en tur i pitten, fortalte han.

Den gode nyhed for Ferrari er at de så ud til at have genfundet noget af den fart, som skabte frygt hos konkurrenterne i testløbene op til sæsonen. Der er dog stadig meget arbejde forud for holdet, der indtager fjerde- og femtepladsen i kørendes klassement efter to Grand Prixer.