Tidligere Tottenham-profil: Hugo Lloris har svigtet for ofte

Lloris lavede en stor fejl mod Liverpool i søndags, og Jermaine Jenas mener, at tiden er inde til at skifte ud på målmandsposten.

Mauricio Pochettinos mandskab spillede en forrygende anden halvleg mod titelaspiranterne fra Liverpool, men endte alligevel med at tabe 2-1 på Anfield efter en stor fejl af målmand Lloris.

Den tidligere Tottenhamspiller, Jermaine Jenas, fortæller til BBC Sports and han mener, at den franske målvogter har brug for en pause:

– Topmålmænd bliver vurderet for deres evne til at præstere på et stabilt højt niveau, og det gør Lloris ikke for tiden. Man skal ikke ændre alting på grund af en fejl som den mod Liverpool, men Lloris har lavet for mange af den slags efterhånden, siger Jenas blandt andet.

Fejlen opstod med 25 sekunder tilbage af den ordinære spilletid, da Salah headede svagt på mål fra en spids vinkel. Lloris formåede kun at bokse bolden ind i sin egen forsvarsspiller og så røg bolden i mål.

Jenas, der selv spillede 155 kampe for London-holdet, mener at den 32-årige keeper kan have brug for en pause på bænken efter nogle formdyk på det seneste:

– Lloris har været I klubben siden 2012, og han har leveret nogle sublime præstationer gennem tiden. Han er anfører både for klub- og landshold, så han burde være på toppen af karrieren. I stedet virker han mere nervøs end normalt, siger Jenas, der håber at 27-årige Gazzaniga får chancen i den kommende tid:

– Gazzaniga har spillet 10 kampe i denne sæson, og han har været brillant i samtlige kampe. Han tænker sikker: ”Nu må det snart være min tur”, og det håber jeg også det bliver, fortæller Jenas.

Den argentinske målmand kom til Tottenham i 2017 og blev kåret som man of the match i sin debutkamp.

Pocchetino og co. har formøblet et ellers sikkert forspring ned til Arsenal, Chelsea og Manchester United og har ikke vundet i fem kampe i træk. De er dog fortsat med i Champions League efter at have slået Dortmund ud. De har lukket 34 mål ind i 31 kampe i denne Premier League-sæson.