Solskjær sender advarsel til sine spillere efter pointtab

Manchester United flag

Manchester Uniteds pointtab til Huddersfield i denne weekends Premier League-runde, kan blive afgørende for flere af holdets spillere.

Det blev kun til 1 point i Premier League-kampen mod Huddersfield for Solskjær og co. og det betyder, at forhåbningerne om top fire efterhånden er forduftet for den traditionsrige klub. Den skuffede norske træner var da heller ikke sen til at sende en stikpille afsted mod sine spillere efter kampen:

– Jeg kan ikke sige noget om individer, men der er nok en chance for, at det var sidste gang vi fik set nogle af dagens spillere optræde i en United-trøje. Men det var ikke på individuelt niveau, at vi fejlede i dag. Det var holdet som helhed, der faldt, forklarede Solskjær ifølge The Independent efter kampen.

En af de spillere, som nok skal begynde at se sig om efter et nyt sted at slå sine folder, er chileneren Alexis Sanchez. Den hurtige offensivspiller har ikke slået til efter skiftet fra Arsenal i 2018, men er alligevel blandt de mere løntunge spillere i truppen. Han blev udskiftet efter 54 minutter i kampen mod Huddersfield og har i det hele taget ikke ramt det niveau, der forventes af en spiller i hans prisklasse. Det er blot blevet til et mål og tre assists for den 30-årige spiller i indeværende sæson.

Manchester United har i det hele taget haft en noget svingende sæson, men fik for alvor tur i den, da den tidligere angriber i klubben, Ole Gunnar Solskjær, overtog tøjlerne fra Jose Mourinho tilbage i december 2018.

Nu er holdet dog fire point efter Tottenham på ligaens Champions League-givende fjerdeplads med en enkelt kamp tilbage, og de får dermed ikke en billet til det fineste europæiske selskab i næste sæson.

– Vi har haft mange muligheder for at tage tredje- eller fjerdepladsen, men vi greb ikke chancen, da den bød sig, så alt i alt er det nok fortjent nok, at vi ender i Europa League. Dét, at vi overhovedet kæmper med om Champions League-pladserne er jo faktisk en overraskelse efter den start holdet havde på sæsonen, forklarede Solskjær efter kampen.

Manchester United tabte samlet 4-0 til FC Barcelona i dette års Champions League-kvartfinale, og blev elimineret af Wolverhampton i FA Cuppen, mens Championship-mandskabet fra Derby gjorde det af med dem i EFL Cuppen.

De møder Cardiff i sidste spillerunde i Premier League, der skal afgøre, om holdet slutter på femte- eller sjettepladsen. Arsenal har 67 point på femtepladsen, mens Manchester United har 66 point efter 37 kampe.