Raheem Sterling beundrer Agüero efter endnu et hattrick og målrekord

Manchester City logo

Manchester City vandt i weekenden med hele 6-0 over Chelsea på Etihad Stadium. Argentinske Sergio Agüero stod for tre af målene og blev efterfølgende hyldet af sine kolleger.

30-årige Agüero brød Manchester Citys klubrekord, da han sendte sit mål nummer 160 i kassen mod Chelsea. Han er nu klubbens mest scorende spiller nogensinde. Han har spillet hos de blåblusede briter siden 2011.

Derudover står han nu lige med legenden Alan Shearer, når det kommer til antal Premier League-hattricks. Her har de begge leveret 11.

Holdkammeraterne var da også fulde af lovord efter kampen, og engelske Raheem Sterling, der selv scorede i kampen, lagde ikke skjul på argentinerens vigtighed for holdet:

– Sergio er en spiller, vi altid kan stole på.  Man må bare tage hatten af for måden han scorede det første mål på, sagde kantspilleren efter de 90 minutter, der betyder at Manchester City holder trit med Liverpool i toppen af tabellen.

– Det var en fremragende holdpræstation. Guardiola fik virkelig sat holdet godt op til opgøret. Det vigtigste er de tre point, men at de kommer på denne måde er da stort, fortalte Sterling til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv, Sergio Agüero, var rimeligt nede på jorden efter den store bedrift:

– Jeg vil bare fortsætte på samme måde. Det vigtigste er at vinde, udtaler han til klubbens hjemmeside.

Argentineren kunne endda have lavet et fjerde mål i kampen, men han brændte en kæmpe chance i første halvleg. Det gjorde han så op for senere, da han bankede bolden ind fra 20 meters afstand til føringsmålet og efterfølgende satte to ekstra bolde i kassen.

– Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg kunne brænde den første, men det sker bare sommetider. Den næste chance satte jeg ind, og det endte jo godt for holdet. Det er det vigtigste, forklarer angriberen til klubbens hjemmeside. Agüero får chancen for at slå Alan Shearers hattrickrekord i næste Premier League-runde, når Manchester City møder West Ham den 27. februar.