Maguire: Vardy vil fortsætte sine bombardementer i mange år endnu

Jamie Vardy hovedstød for England

32-årige Jamie Vardy scorede i weekenden sit mål nummer 100 for Leicester, og han er langt fra færdig med at terrorisere Premier Leagues forsvarere, ifølge holdkammeraten, Harry Maguire.

Den altid giftige Vardy kom til Leicester tilbage i 2012 for 1 million pund og med sine to mål mod Fulham i weekenden har han nu passeret den flotte milepæl på 100 scoringer. Han har nu lavet 101 scoringer for de blåklædte briter.

Han er den første til at udføre den bedrift siden Gary Lineker og er nu klubbens syvende mest scorende spiller nogensinde.

Vardy virker på mange måder genfødt efter trænerskiftet i Premier League-klubben, hvor Brendan Rodgers for nyligt erstattede Claude Puel, som aldrig kom godt ud af det med sin guldklump i angrebet.

Brendan Rodgers får til gengæld det optimale ud af sin spydspids, der har scorede tre mål i de sidste to kampe, og derudover konstant var en trussel mod Fulhams defensiv.

Mål nummer 100 faldt først i det 78. minut, men allerede i første halvleg var englænderen tæt på i flere omgange. Youri Tielemans fik scoret til 1-0 på oplæg fra Vardy efter 21 minutter og angriberens eget mål faldt på klassisk Vardy-manér, da han overspurtede sin direkte modstander og sendte bolden sikkert i nettet. Otte minutter senere slog han til igen og sikrede dermed Leicester en 3-1 sejr.

Harry Maguire, der har været i klubben siden 2017, var ovenud tilfreds med sin angriber efter kampen:

– Det er en fantastisk milepæl og to rigtig flotte afslutninger. Han var meget uselvisk ved vores første mål, og fulgte så op med sine egne flotte scoringer. Han kan blive ved i mange år endnu på denne måde. Han har ikke mistet sin hurtighed og er skarpere end nogensinde, sagde forsvarsspilleren ifølge The Independent.

Fulhams træner, Scott Parker, måtte se sit hold indkassere sit niende nederlag i de seneste 10 kampe, og de har dermed 14 point op til nedrykningsstregen. Omvendt ligger Leicester på en godkendt 10. plads efter sejren.

Maguire er også glad for den nye træner, som har pustet lidt ny energi ind i mandskabet:

– Så snart Brendan ankom skete der noget med holdet. Han har været meget livlig på sidelinjen. hvilket har hjulpet holdet. Der er mange positive takter for tiden, og vi nyder det, fortalte Maguire efter kampen.

Vardy, Maguire, Rodgers og co. får chancen for at vise sig frem på ny, når de gæster Burnley den 16. marts.