LeBron James: Spilguderne overvåger os

Los Angeles Lakers slog Sacramento Kings 111-106 søndag nat, men holdet når alligevel ikke dette års Playoffs i NFL. LeBron slog dog fast, at han altid vil gøre alt for at vinde. Også selvom sejren er uden betydning.

Lakers-stjernen lavede en såkaldt triple-double, da han bidrog med 29 point, 11 rebounds og 11 assists i kampen mod Sacramento, og han forklarede efter kampen, at han altid leverer sit ypperste uanset kampens betydning:

– Jeg vil aldrig snyde mig selv. Jeg ved godt, at vi er ude af Playoff-racet, men så længe jeg er på banen, spiller jeg for at vinde. Spilguderne overvåger os, uanset hvilken kamp vi spiller, så vi er forpligtet til at levere en professionel indsats, fortæller han til nba.com.

Det var Lebrons ottende triple-double i denne sæson, men det har altså ikke været nok til at sikre holdet en plads i Playoffs:

– Det har været en lang sæson, og det er ikke gået vores vej. Vores fans kommer stadig og bakker os op, så det er vores pligt at vise dem, hvad vi kan. Hvis jeg er på gulvet, så leverer jeg alt, hvad jeg kan for at leve op til logoet på trøjen, forklarer LeBron.

LeBron James har spillet i Lakers siden juni 2018 og har vundet et utal af titler gennem karrieren. Det bliver dog ikke i denne sæson, at han føjer endnu en titel til det imponerende CV. Lakers’ træner, Luke Walton, fortalte efter kampen, hvordan han havde forsøgt at motivere spillerne, på trods af den manglende belønning for en sejr:

– Jeg snakkede meget med holdet op til kampen, om at det er en stor ære og et privilegium at spille i NBA, og netop derfor skulle vi gå ud og levere en pragtkamp. Jeg har også talt en del med LeBron gennem sæsonen, men sagen er den, at han ved, hvad det hele handler om. Han tager alting meget seriøst og tager det nødvendige ansvar. Også i modgang, fortalte træneren ifølge nba.com.

Der resterer i skrivende stund seks kampe i grundspillet, hvor Lakers altså har udspillet deres chance for at kvalificere sig til Playoffs I Western Conference.