Jürgen Klopp vil se grådigt og aggressivt Liverpool-mandskab

30 år er der gået siden den legendariske klub sidst vandt det engelske mesterskab. Det skal de forsøge at ændre på i denne sæson, og Jürgen Klopp har opskriften klar.

Det har været et hæsblæsende transfervindue for mange klubber rundt om i Europa, men hos Liverpool har svingdøren ikke roteret så hurtigt som tidligere. Et faktum, der skal bringe stabilitet ind i holdet, og cheftræner, Jürgen Klopp, glæder sig nu bare til at komme i gang med sæsonen og få bevist, at Liverpool stadig kan kæmpe med om titlen i England:

– Det er en ny sæson, og vi skal være grådige og aggressive igen. Vi skal skabe den helt rigtige fodboldatmosfære i alle vores kampe, fortæller han til The Sun.

Liverpool formåede at vinde Champions League-trofæet i den seneste sæson, hvor landsmændene fra Tottenham var modstanderen i finalen. En finale der sluttede 2-0 på mål af Mohamed Salah og Divock Origi. I Premier League lå holdet også længe til at tage deres første mesterskab siden 1990, men Manchester City fik i sidste ende overhalet de røde, og så blev det kun til sølv for Salah og co.

En så flot sæson kan gøre, at man kommer til at hvile lidt på laurbærrene, men Klopp vil sørge for, at holdet er sat helt rigtigt op til de første turneringskampe:

– Vi må gøre alt for at være klar. Vi skal respektere modstanderne 100 procent, og vi skal vise os fra vores bedste side fra første fløjt. Det bliver larmende og følelsesladet, men vi skal bare sørge for at være på tæerne fra start, forklarer han til The Sun.

Klopp er kendt for sine brandtaler, og han har da også allerede forberedt temaet for de første kampe:

– Jeg vil se intensitet hos drengene fra start, og sørge for at vi bliver holdet, ingen har lyst til at spille imod, siger den tyske træner.

Mens hold som Arsenal og Manchester City har hentet store stjerner som Pepe og Cancelo, har Liverpool holdt lidt igen i denne sommers transfervindue. Seks spillere har således forladt klubben, mens det kun er målmanden Adrian og 17-årige Sepp van den Berg, der er kommet ind.

De få udskiftninger i truppen kan dog vise sig at blive en fordel i forhold til at skabe stabilitet, men omvendt kan store stjerneindkøb også ændre meget for et hold. Om Liverpool får held til at hente sit første mesterskab i 30 år, må tiden vise. En god start er dog påkrævet i turneringen, hvor holdet møder Norwich, Southampton, Arsenal og Burnley i august.