Bonucci: Jeg afviste Real Madrid

Leonardo Bonucci har afsløret, at han afviste Real Madrid, inden han vendte tilbage til Juventus før denne sæson.

Den 31-årige italiener har en lang og flot karriere bag sig, men er særligt blevet kendt for årene i Juventus, hvor han har været siden 2010, kun afbrudt af en enkelt smuttur til AC Milan i 2017/2018-sæsonen.

Nu er han tilbage hos ’Den Gamle Dame’, hvor Champions League-ottendedelsfinalen mod Atletico Madrid står for døren, og Bonucci glæder sig til storkampen:

– Jeg glæder mig til kampen. Vores hemmelighed er ligetil: Vi har det sjovt, og vi elsker at forsvare, fortæller han til Football Italia.

– Vi prøver altid at hjælpe hinanden og gøre hinanden bedre. Syv Scudettier (italienske mesterskaber) i træk og 13 point foran Napoli i ligaen er ikke bare noget man gør i Serie A. Det kræver virkelig en god holdånd, forklarer Bonucci, inden han afslører at mægtige Real Madrid var ude efter ham inden denne sæson:

– Det er sandt, at jeg afviste Real Madrid i sommer. De så på mig, hvilket jeg er utroligt stolt over, for det er altid en ære at være i søgelyset hos de bedste klubber. Det betyder jo, at jeg har gjort noget rigtigt. Men da Juventus meldte sig på banen, var jeg ikke i tvivl. Følelsen af at vende hjem ramte mig dybt i hjertekulen, og jeg besluttede derfor at vende tilbage hertil, fortæller italieneren, der indtil videre har spillet 85 kampe for landsholdet og over 250 kampe for Juventus.

Bonucci er glad og tilfreds i storklubben, hvor han også føler, at niveauet og forventningerne er hævet de seneste sæsoner:

– Vores mål er at vinde Champions League. Når en mand som Cristiano ankommer til klubben, ved du at barren er løftet, og vi kan ikke tillade os at pakke os mod Atletico, men som Allegri siger, så bliver de største trofæer vundet med en stærk defensiv, fortæller den rutinerede forsvarsstyrmand, der også ser andre holdkammerater blomstrer omkring sig:

– Vi er heldige her i klubben, for vi har Szczesny på målet, som er en af verdens bedste målmand, mens Perin også vokser hver dag. Derudover er Dybala et stort talent, der arbejder godt for holdet, men han har stadig meget at lære, fortæller han.

Juventus møder Atletico Madrid onsdag den 20. februar, mens Bologna venter i den hjemlige liga i weekenden.