Agent: Lukaku ønsker at forlade United

Manchester United flag

Romelu Lukaku vil væk fra Manchester United, og er ifølge agenten Federico Pastorello i snak med Inter Milan om et muligt skifte.

Den belgiske angriber har givet udtryk for, at han vil videre, og det forventes ifølge The Sun, at han skifter til italiensk fodbold i den nærmeste fremtid.

Efter et møde med Inter-ledelsen forklarede Lukakus agent således, at angriberen er på vej videre:

– Lukaku har givet udtryk for sine ønsker, så nu må vi se, hvad der sker. Men han drømmer stort, forklarede Pastorello.

Den 26-årige angriber scorede 15 mål i den forgangne sæson, men har haft svært ved at leve op til prisen på 630 millioner kroner, som han blev hentet for, da han skiftede fra Everton i 2017.

Nu har Marcus Rashford overtaget pladsen i storklubbens angreb under Ole Gunnar Solskjær, så et skifte kan virke naturligt.

Ifølge The Sun har Lukaku således allerede forhandlet sine personlige forhold på plads med Inter Milan, der sluttede på en fjerdeplads i Serie A i den seneste sæson.

United vil dog ikke sælge deres dyrt indkøbte spiller for mindre end 625 millioner kroner, på trods af at belgieren selv har sagt, at han ville elske at spille under Antonio Conte i Italien:

– Det er godt, at Conte er kommet til Inter. For mig er han verdens bedste træner, sagde Lukaku forleden.

Han har også udtalt sig om sin fremtid, og det gør kun rygterne om skiftet til Inter mere realistiske:

– Jeg har allerede taget en beslutning om min fremtid. Jeg kan ikke sige noget officielt endnu af respekt for Manchester United, men jeg er stor Serie A-fan, og de der kender mig ved, at jeg altid har elsket Italien, siger angriberen.

Belgieren har spillet 96 kampe for The Red Devils og scoret 41 mål, men efter to sæsoner i klubben ser det ud til, at Premier League skal skiftes ud med støvlelandet:

– Min agent og min klub må tage den herfra, men jeg har taget min beslutning, så nu må vi vente og se, siger han ifølge The Sun.

Romelu Lukaku startede karrieren i Anderlecht, hvorefter turen gik til Chelsea, West Bromwich og Everton, inden Manchester United hentede ham i sommeren 2017.