Stream sport online

Du behøver ikke at have den største tv-pakke eller alle kanaler fra hele verden for at kunne se lige præcis de kampe, matches eller sportsevents du ønsker. Med streaming kan du nemlig finde præcis de events du ønsker uden at skulle betale for alt det andet.

Stream sport online hvor og hvornår det passer dig. Det er slut med at komme for sent til kampen, fordi du sidder i kø eller toget er forsinket. Du behøver heller ikke at stå og fryse på stadion, for at få den fulde oplevelse, du kan have dine yndlingskampe og events med i lommen lige meget, hvor du er.

De bedste streamingtjenester til sport

Som udgangspunkt findes der to forskellige muligheder, når det kommer til at live streame sport online. Det handler om gratis streaming og betalt streaming.

 • Du kan streame hos din bookmaker, hvis der er dansk licens. Det betyder, at du kan se rigtig mange kampe og events gennem den bookmaker du har konto hos. Der findes dog stadig en hel de forskellige events du ikke kan se, fordi der ligger rettigheder et andet sted.
 • Du kan streame med et live stream abonnement hos en af de streamingtjenester, der har rettigheder til de store sportsevents. Det drejer sig som udgangspunkt om Viasport, Eurosport eller DSport.

Alt efter hvilke sportsgrene du er mest interesseret i at streame, kan du finde de tjenester, der har specialiseret sig indenfor netop dem.

Når du nu har adgang til at streame din yndlingssport på farten, kan du aldrig mere komme for sent til en kamp og skulle bruge hele dagen på at styre udenom frokoststuen, for at undgå at høre resultatet.

Med streamingtjenesterne har du muligheden for at streame sport online og se dine yndlingsevents og kampe på farten, når bare du har din telefon, tablet eller computer ved hånden.

Herunder finder du en gennemgang af de forskellige streamingtjenester, der giver dig mulighed for at streame sport online og hvilke, der er bedst, når det kommer til for eksempel fodbold, håndbold, cykling eller tennis.

Viaplay

Med Viaplay får du rig mulighed for at streame sport online og kan nyde lang række forskellige former for sport. Ikke alene kan du frit vælge mellem de mest populære ligaer i fodbold, du kan også se golf, motorsport, basketball, baseball og boksning.

Har du allerede et abonnement hos Viasat, hører Viaplay med i pakken. Har du ikke abonnement kan du for 289,- om måneden får adgang til både Viaplay Sport, Fighting, Serier og børneserier. Det betyder at du har ubegrænset adgang til alle tjenesterne online, når det passer dig.

Er du ikke interesseret i at investere en fast månedlig sum, når du skal streame sport online, så har du hos Viaplay også muligheden for at købe et 24 timers pas. Stream sport online alt det du orker i 24 timer for kun 209 kroner.

Strivesport

Stream sport online med denne nye tjeneste, der tilbyder dig den bedste fodbold fra Italien og Spanien.

Med Strive Sport kan du få de bedste Europæiske fodboldoplevelser leveret direkte til din mobil eller tablet. Du har fuld adgang til alle de fedeste kampe med alle de bedste spillere og du behøver ikke at spilde tiden på alt det ind imellem.

Striver er en af de billigste tjenester når det kommer til sport. Stream sport online for bare 79,- om måneden.

Du kan tilmelde dig et 7 dages gratis prøvetilbud på siden og husker du at afmelde dig inden de syv dage er gået får du en hel uges adgang til La Liga og Serie A. Efter de 7 dage vil du automatisk blive tilmeldt fuld adgang for 79.- om måneden indtil du siger dit abonnement op.

Du får ikke bare adgang til alle sæsonenes kampe, der er også en række andre spændende programmer inkluderet. Du er sikret en engelsktalende kommentator på alle kampe og kan se gengivelser i fuld længde. Desuden finder du højdepunkter og arkivmateriale, så du kan blive endnu klogere.

Eurosport player

Den ultimative udbyder, når du ønsker det fulde udvalg af sport. Stream sport online med Eurosport player og få adgang til alle Eurosport kanalerne samt 6eren, Kanal 5 og Canal 9. Med Eurosport Player får du således mulighed for at streame alle de kampe, der er tilgængelige på de ovenstående kanaler samt et fint udvalg af kampene fra de ypperste ligaer i Europa, der er blevet vist indenfor de sidste 30 dage.

Med Eurosport får du et kæmpe udvalg af fantastiske kampe for kun 129,- pr måned og kan ligesom med de andre streamingtjenester få adgang til dine yndlingskampe hvor end du er og hvornår det passer dig.

Men Eurosport player er ikke kun fodbold, du kan også streame en lang række andre former for populære sportsevents. Se blandt andet

 • Grand Slam Tennis
 • Le Mans
 • Golf
 • Cykling;
 • Tour de France
 • Giro d’Italia
 • Vuelta Espana

Men også store events som OL, Vintersport, atletik og meget, meget mere. Du får en stor og alsidig streamingtjeneste, der sikrer dig, at du aldrig går glip af noget.

Den eneste downside ved Eurosport Player er, at du ikke kan få adgang til Superliga kampe, der vises på tv3, Formel 1 og Champions League.

DPlay

Med Dplay kan du tilvælge en sportspakke, så du fuldt adgang til live sport i verdensklasse. Når du vælger at have et DPlay abonnement, kan du se en lang række danske programmer fra Kanal 4 og 5, et stort udvalg af programmer fra Discovery Channel, Animal Planet samt en række andre kanaler.

Denne pakke koster dig 59,- om måneden.

Er det ikke nok og ønsker du at udbygge din pakke, så du også kan se sport, så er DPlay Sports-abonnementet lige noget for dig.

Her får du adgang til al livesport fra 6eren, Kanal 5, Canal 9, Eurosport 1 og 2 samt en række eksklusive sportsbegivenheder kun for DPlay brugere.

Vælger du denne løsning koster det dig 159,- om måneden.

Hos DPlay er der altså 3 forskellige løsninger for dig, der ønsker at streame online.

 1. Gratis: Du kan få adgang til en lang række af programmer gennem denne løsning, de vises med reklamer og bliver som udgangspunkt først tilgængelige 7 dage efter de er blevet vist i TV.
 2. Premium: Med denne løsning før du adgang til serier og TV fra en række forskellige kanaler, så du kan se alt det du elsker fra blandt andet kanal 4 og 5, Discovery Channel og Animal Planet. Denne løsning koster 79,- pr måned
 3. Sports: som ikke er et selvstændigt abonnement men et supplement til dig, der ønsker fuld adgang til alt den bedste livesport fra de bedste kanaler. Live stream fodbold, når der er landskamp eller så de bedste klip fra dine yndlingskampe. Denne pakke koster dig 159,- om måneden og giver dig adgang til både Premium- og Sportsprogrammerne.

TV2 play

TV2 Play er TV2s bud på live stream. Her kan du frit vælge mellem deres kanaler, når du sammensætter dit abonnement. Ønsker du bare adgang til programmerne fra TV2 Sport, så kan du nøjes med at købe adgang til den ene kanal for 39 bobs om måneden. På den måde behøver du ikke andet for at have adgang til den sport som TV2 har lov at vise.

Du kan også vælge deres Premium abonnement, der giver dig adgang til alle TV2s livekanaler samt fuld adgang til on demand. Sådan et abonnement vil koste dig 139 kroner hver måned.

DR TV

Det vigtigste ved denne tjeneste er, at den er gratis. Du betaler automatisk for adgang, når du betaler din licens.

Hvad er der af sport på denne kanal er til at overse, men du kan se programmet Sporten og en række forskellige dokumentarer om sportsstjerner og deres liv. Der findes en række forskellige sportsbegivenheder, der er tilgængelige er, som håndbold og E-sport.

Hvilke sportsgrene kan jeg live streame online?

Stream sport online på de ovenstående tjenester og du har stort set adgang til alle de store events og populære sportsgrene du kunne ønske dig.

Om det er fodbold, håndbold, golf, cykling eller måske basketball, så kan du finde et sted, hvor det er tilgængeligt for dig som live streaming.

Det handler i bund og grund om at du finder den tjeneste, der kan tilbyde dig adgang til din favoritsport og derefter tager stilling til, om du er villig til at betale det, det koster at oprette et abonnement.

Bet365

Hos Bet365 kan du blandt andet livestreame alle kampe fra den spanske La Liga, Serie A, Bundesliga plus en masse andet.

Kvalitet
Hos Bet365 vises kampene i høj kvalitet, og der livestreames mere end 40.000 direkte kampe om året.

Er det gratis? Gratis for alle dem, som blot har et beløb på en Bet365 konto. Det er ligegyldigt om dette beløb er højt eller lavt. Dvs. livestreaming kræver penge på Bet365 kontoen.